Lida Loop.

13 Jun 2016

Lida Loop igår, ett av dom roligaste långloppen. Tyvärr hade jag åkt ifrån race benen i Karlstad……. Hela loppet gick otroligt tungt. Redan i startbacken började det hacka och vingla med noll fart. Den backen borde jag fixa ganska lätt då jag tycker Bryngan är mycket värre. Men jag kom upp och sedan drog damklassen i en snabbt tempo, väldigt snabbt……. Kände direkt att benen inte var med och drog ner på tempot. Blev helt ensam och körde ikapp några damer på första loopen som gått med i det snabba tempot längre än mig. Körde om dom och blev ensam igen. IMG_2639

In på andra loopen kom jag ikapp några tjejer igen ute på stenhällarna. Kände att jag var ganska snabb på dom tekniska partierna och drog vidare ensam……men nu kom herrarna ikapp. Bara att hålla det sämsta spåret när dom hojtade höger, vänster, kommer flera etc. Visst dom är jätte duktiga på att köra om men det är säkert lika tråkigt för dom som för oss att tråckla sig förbi bland stenar och rötter. Nej, det blev INTE bra. In på 3:e loopen körde jag om några från D30 som försökte hänga på men jag blev återigen ensam och cyklade på i mitt tempo. I en nerförslöpa……..med varningsskylt dessutom tappade jag fokus och for över styret. Skrapade upp armen, benet och slog revbenen i styret eller om det var alla stenar……..hann ju inte riktigt med att se………snabbt upp på cykeln igen lite lagomt tjurig att jag var så ofokuserad. Tyckte att jag var ensam tjej men det hade visst kommit ikapp en D40 som körde om mig strax innan mållinjen…..ofokuserad igen….. Slutade i alla fall 6:a på 3:03, hela 30 min bättre än förra året trots kassa ben och dåligt fokus.

4A9A1056

Nu vilar jag mina ömma revben några dagar så kör vi på igen. Mot Mörksuggejakten!!!

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.