RR Lida Loop 2016

12 Jun 2016

Hade väl bra förutsättningar för att göra ett bättre lopp än förra året men med endast en tävling “Läs Keps Cup” i benen så hoppades jag på ett mirakel 🙂   Ett Torrt och dammigt lopp väntade,  När starten gick så kändes det ok i slalombacken och jag var bra med över krönet, sen blev det att lida lite på motionsspåren och där märktes det att jag saknade tävlingsformen..

Ut på Loop 2 rullade det på bra på dom tekniska partierna men ändå inte riktigt den fart som jag ville hålla då jag tappade på grusvägarna och blev ikappkörd av lite snabbare gubbar.  Hade en gnisslande bromsskiva fram sen mitten av Loop 1 som satte ljud på tillvaron (tack för alla kommentarer längs banan) tror nog att jag själv tyckte det var mest irriterande 🙂

Ut på Loop 3 så hittade jag lite fart igen och lyckades gå med en 6 manna grupp hela vägen till mål med viss krampkänning hela vägen.Ett OK lopp  med den formen jag har just nu,   i brist på tävlande så orkar jag ungefär i 1:30 innan det blir för jobbigt!

Tack för alla hejarop längs banan!

 

lida 3
                                                      Post race bild

 

Lida 1
Gubben e skitig & slut som artist efter mål 😉

 

lida 2

 

1 kommentar

Petrus 13 Jun 2016

Bra jobbat Mikael!

Svara

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.