Jag läser ...alltså är jag!

8 Jun 2016

Nu konsumeras cykellitteratur av lite olika slag. En bok som damp ned i brevlådan för ett litet tag sedan är den här författad av Johan Tell:

Ytterst fyndig titel, helt i min smak
Ytterst fyndig titel, helt i min smak

Namnet är precis så ordvitsigt som jag vill ha det! Jag återkommer med lite synpunkter och någon reflektion över innehållet när jag läst och funderat lite.

Sen har jag förstås läst om mitt tummande exemplar av “Cyklisten”. Ni vet Krabbés miniepos om ett cykellopp. Kanske en av de bästa sportböcker som skrivits. Att han sen är stormästare i schack gör ju inte saken sämre i mina ögon. Vi delar åtminstone två intressen. Det är en av få böcker som jag läser varje år med få undantag vilket som ni förstår innebär att jag varmt rekommenderar den.

/ J – i läsartagen

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.