Mot årets ko-släpp

11 Mar 2016

Hej Hej Hej.Kort vecka inne vid skrivbordet på städarna denna vecka. Började helgen redan igår med ett skönt klätterpass tillsammans med Per. Idag har jag kryssat genom land och rike via Mormor i Mjölby och nu sitter jag på ett fik i Örebro innan jag hoppar in i Emils bil och vi gör sista etappen till Merida i Göteborg. I helgen är det dags för det årliga samlingen för Team Merida Sverige. Ska bli så kul att träffa alla och cykla av sig lite på Göteborgs fina stigar, jag skulle nästan kunna kalla det för kosläpp?Nya cykeln är monterat och gissa om jag ser fram emot jungfrufärden imorgon? ÄLSKAR NÄR MAN FÅR TA MED CYKEL PÅ TÅGET (så mycket att det är värt versaler).Planerar vandring.Laddar inför helgen…Trevlig helg.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.