Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykligare

Åh fy tusan!

Jag tittade ut genom fönstret i morse. Där var den – snön! Av somliga efterlängtad och av andra fruktad. Själv är jag inte överdrivet förtjust det måste medges. Men jag tog på mig vicevärdshatten och gick ut och skottade i förebyggande syfte utanför återvinningsrummet så inte någon ålderstigen granne ska slå ihjäl sig.

Sen satte jag mig här framför datorn med en varm kopp kaffe lyssnandes på Thorbjörn Risagers “Long Forgotten Road” och skänkte en tanke till de stackare eller snarare halvgalningar som trampar runt Vättern idag.

Det är tufft före idag!
Det är tufft före idag!

 

Det är nämligen dags för världens första och enda Vätternrunda i “Winter edition”. Jag har en cykelkompis som trampar runt där tillsammans med fyrtiotalet andra.

Till en början såg vädergudarna ut att vara ytterst nådiga. Sen ändrade de sig, troligtvis vaknade de på fel sida och beslöt att att någon form av blötsnöstorm var lämpligt. Prognosen bjuder på riklig nederbörd och friska vindar.

Annons

Som om 300 kilometer inte är långt nog i kallt väder.

HEJA, ALLEZ Glenn!

Nu skall jag ta mig en kopp kaffe till. Troligen sticker jag inte ut näsan utanför dörren mer idag.

/ J – idag soffcyklist

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.