4×4

12 Dec 2015

Hittills har kombinationen betytt någon annat för mig: 4×4 – Va, fyrhjulsdrift? Har du bytt fordon?Nä, så illa är det inte – än. Men jag drabbades plötslig förvirring i förrgår. Cykeln övergavs i det vintergrå och jag kröp in i mitt gym, undvek maskinerna och planterade min lekamen på ett cykelliknande redskap och drog av ett intervallpass. Fråga mig inte hur detta kom sig. Det lär vara nyttigt sägs det. Sanningshalten i det lär visa sig. Lokalen behövde sen närmast saneras. Svettpölen under mig påminde en smula om Vänern till formen. Jag själv var en urvriden trasa och närmast kröp tillbaks till omklädningsrummet. Men ett intervallpass blev det.Uppvärmning som sig bör och sen de ökända “fyrorna”. Fyra stycken med två minuters vila emellan. Watt-tal och dylikt talar vi tyst om. Sen var jag död och efter lite nedtramp summerades tiden en timma. Märkligt vad trött man kan bli på den tiden. Men det blev av och den som blir av lär vara den bästa träningen brukar det snusförnuftigt hävdas. Fan tro’t./ J – dansar i fyrtakt

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.