Mitos

11 Dec 2015

 

Jag rör på mig. 

 

Det rör på sig. 

Här händer det grejer. 

Det inte bara cyklas utan även bloggen förflyttar sig och celldelar sig i två.

Den här bloggen har alltid i grund och botten varit en cykelblogg men även min halvprivata plats i cyberrymden vilket speglats i innehållet. Här har det dryftats stort och smått, cykling och vardagsliv och andra intressen i en salig blandning. Cykligare har gått från att vara ett rent internt projekt via publicering och vidare till att ha ett antal tusen läsare per månad. Toppnoteringen är förresten över 10 000 vilket gläder mig.

Det är trots allt uppmuntrande att se att någon vill läsa det man skriver. Att du tar dig den tiden. Av din egen tid. För att läsa det jag skrivit. Men alla vill inte läsa allt förstås vilket inte är så konstigt och att ett av mina övriga intressen är knivar lär knappast ha undgått någon vare sig man vill eller ej.

Det har visat sig att det är rätt många som trots allt uppskattar sådana inslag och därför kommer de skarpa objekten att föräras en egen sida.

Den har redan smygstartat och “Knivigt värre” återfinns på knivigtvarre.blogspot.com för den som är intresserad. Där har jag samlat alla mina texter om knivar för att göra dem mer lättåtkomliga och sökbara och där kommer recensioner, presentationer och annat smått och gott som har med eggverktyg att göra att hamna i framtiden.

Sen kommer det förstås att “spilla över” åt båda hållen ibland. Någon liten recension lär hamna här också och knivtokarna kan behöva få sig en dos cykelprat ibland. Så får det bli!

Framgent kommer bloggen fortfarande vara ungefär densamma som nu men något mer renlärigt CYKLIG med andra ord.

Sen kan det förstås hända att det finns lite planer för att utveckla det här forumet också. Den som lever får se sägs det ju.

Ha det go vänner!

 

/ J – flyttstädar

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.