Besökte Cykelmagneten

11 Dec 2015
Göran visar stolt upp den stora och luftiga butiken, med i princip allt du kan tänkas behöva, och till våren kommer det ännu mer...
Göran visar stolt upp den stora och luftiga butiken, med i princip allt du kan tänkas behöva, och till våren kommer det ännu mer…

Igår var jag och besökte Cykelmagneten i Falkenberg, en liten klassisk central cykelbutik som insåg att något måste förändras. Man lämnade Falkenbergs centrum, byggde nytt utmed E6:an och har idag skapat en av Sveriges största cykelbutiker. Läget utmed motorvägen gör det mycket snabbt och enkelt att nå butiken och Göran som driver den berättar att många Göteborgare kommer ner bara för att handla i butiken.

Medan min dotter Elicia (16 månader) knatade runt och kollade stabiliteten på hyllorna i butiken pratade jag och Göran lite cykel och lite om butikens planer inför nästa säsong. Om man inte tycker att det räcker med en stor, luftig butik med mängder av cyklar och prylar så kan man lugnt konstatera att Göran inte är nöjd där, det finns mycket nytt och spännande på gång inför våren. Mer om det hoppas jag att vi kan återkomma till längre fram i vinter, men jag kan redan nu avslöja att det har ett visst samband med att de redan har distributionen på två italienska märken, Wilier och Colnago.

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.