Kontraster

5 Dec 2015

– Cykelturen som inte blevTidigare idag lade jag upp två bilder på mitt Instagramkonto bara för att illustrera kontraster. Romeleåsen, mitt i sommarenDen första “Drömmar om sommaren” med blommande rapsfält, sol och cykling. En bild på dramatiska skyar över Romeleåsen tagen under en irrfärd på landsvägcykel någon gång när det var varmare. I en annan tid. Växjö, lika mitt i vinternDen andra lika påtaglig den. Vardagsverklighet den femte december i Växjö. Det är grått, grått och lite mer grått. Varmt för årstiden, regnigt och mycket blåsigt. Jag var bara ute för att sköta lite av mina vicevärdssysslor. Men den aptitretaren fick mig att ställa in dagens cykling. Det blir en runda i elljusspåret istället. Det är varmare att springa än att cykla. Funderade på att dra mig inomhus och träna. Men så vek har jag inte blivit än. / J – mitt i allt

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.