Kontraster cykelturen som inte blev

5 Dec 2015

Tidigare idag lade jag upp två bilder på mitt Instagramkonto bara för att illustrera kontraster.

 

Oväder på gång över Romeleåsen
Oväder på gång över Romeleåsen

Den första “Drömmar om sommaren” med blommande rapsfält, sol och cykling. En bild på dramatiska skyar över Romeleåsen tagen under en irrfärd på landsvägcykel någon gång när det var varmare. I en annan tid.

 

Växjö, lika mitt i vintern
Växjö, lika mitt i vintern

Den andra lika påtaglig den. Vardagsverklighet den femte december i Växjö. Det är grått, grått och lite mer grått. Varmt för årstiden, regnigt och mycket blåsigt. Jag var bara ute för att sköta lite av mina vicevärdssysslor. Men den aptitretaren fick mig att ställa in dagens cykling. Det blir en runda i elljusspåret istället. Det är varmare att springa än att cykla.

Funderade på att dra mig inomhus och träna. Men så vek har jag inte blivit…än.

 

/ J – mitt i allt

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.