Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

På prispall i Säter + Bilder

Var i Falun igår och räjsade och senare på eftermiddagen rullade “Hjulhuset” vidare mot Säter och precis in vid tävlingsområdet för Klippingeracet. Hade en mysig kväll inne i husbilen, jobbade lite med datorn och spelade sällskapsspel med päronen samtidigt som molnen tömde sin blåsa över skogen. Regnade hela kvällen, hela natten… och det höll i sig under dagen. Blev något uppehåll då och då. Var ut och testade banan som jag måste säga är en av de roligare och mest påkostade jag kört. Det märks att det finns en stark cykelkultur med driftigt folk uppe i Säter. Imponerande att en sådan liten världsmetropol kan generera så många duktiga cyklister, så som Emil Lindgren, Matthias Wengelin och Johan Widen. Banan har en hel del byggda hinder, stora stenar man ska över, dropp, stenkistor, vallar…. jag ska inte göra er allt för upphetsade! Gillar man cross country så sväng förbi och kör några varv när ni passerar Säter! Tänkte att benen skulle vara totalt misär, samtidigt vet jag att det dagar efter långlopp brukar svara förvånansvärt bra. De kändes inte roliga under första träningsvarvet men kom igång lite ändå. Låg på hårt från starten och idag var det riktigt kul att cykla. Det är ju snäppen roligare med cross country, så är det bara! Körde på i regnet bland lera, hala rötter och spännande hinder och lyckades köra över mållinjen på en tredjeplats. Hela Sverigeeliten var inte där men det spelar ingen roll, jag är nöjd med min insats och jag hade tokigt kul! Först några bilder tagna av far, har haft Far och Mor till min hjälp hela helgen. De har skött langning, hjälpt till med väskor till teknisk zon, cykeltvätt och inte minst med suveräna (och av mor näst intill öronbedövande) hejarrop! Sen kommer lite bilder på någon yngre klass jag plåtade lite innan min start. Var också ett par busiga grabbar som plaskade runt i pölarna, med kameran i högsta hugg kan man hetsa barn till allt 😉 hhahah!

Jesper_Andersson_DSC_0332 Jesper_Andersson_DSC_0353 Jesper_Andersson_DSC_0357 Jesper_Andersson_DSC_0363 Jesper_Andersson_DSC_0367 Jesper_Andersson_DSC_0376

Annons

Jesper_Andersson_DSC_3542 Jesper_Andersson_DSC_3540 Jesper_Andersson_DSC_3525 Jesper_Andersson_DSC_3519 Jesper_Andersson_DSC_3514 Jesper_Andersson_DSC_3489 Jesper_Andersson_DSC_3488 Jesper_Andersson_DSC_3459 Jesper_Andersson_DSC_3456 Jesper_Andersson_DSC_3449 Jesper_Andersson_DSC_3446 Jesper_Andersson_DSC_3443 Jesper_Andersson_DSC_3440 Jesper_Andersson_DSC_3437 Jesper_Andersson_DSC_3434 Jesper_Andersson_DSC_3433 Jesper_Andersson_DSC_3429 Jesper_Andersson_DSC_3423 Jesper_Andersson_DSC_3403 Jesper_Andersson_DSC_3395 Jesper_Andersson_DSC_3394 Jesper_Andersson_DSC_3390 Jesper_Andersson_DSC_3385 Jesper_Andersson_DSC_3381

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.