Långa lugnet och CK Naténs Klippingrace i Säter.

31 Maj 2015

Hej, då ska vi se om vi kan få till några rader om lördagens och söndagens bravader på tävlingsbanan. Blev en fin helg med 3 tävlingar precis som förra helgen och allt som allt tio grymma dagar uppe i dalarna med massor av cykling och tävlande.Långe lugnet igår då, vi startade 10.30 en timma efter damerna som i årets långloppscup har en alldeles egen start. Kul tycker jag! Årets start var ny och utan masterstart begav vi oss direkt uppför sjulsarvsbacken. Mina ben var blytunga och jag var trött, inför loppet var känslan inte så himla bra, inte heller uppför startbacken då. Disciplinerade mig och körde utan att gå på rött, efter ca 40 minuter lossnade det och jag kunde helt plötsligt trycka mycket mera, lyckades åka ikapp klungan framför på en längre stig. Är så sjukt nöjd med min heldämpade, känner mig trygg och som om jag åker fortare utan att ta mera. Hamnade i en kanon grupp där vi var fyra som höll ett jämnt högt tempo och lyckades plocka in några ströåkare då ute på andra loopen, men var rejält trött också. Fick i mig bra med energi och orkade slita mig med över krönen, ut på tredje loopen plockade vi flera åkare och självförtroendet växte och de positiva tankarna började komma och då var det bara att fortsätta in i mål. Nöjd med känslan och det kändes som ett stort fall framåt från föregående helg. 27.a vart placeringen och till nästa helg i Lida Loop spänner jag bågen ytterligare. Igår fick jag åka med Jesper och hans föräldrar till ett regnigt Säter, passade på att umgås med Johan och fick bo i hans lägenhet, himla snällt och väldigt trevligt hade vi. Idag kördes klippingracet i mer eller mindre konstant regn. Kroppen hade inte mycket kvar från …Läs mer

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.