Hardtäjlat

28 Maj 2015

Större delen av dagen har ägnats åt jobb, var iväg till Köpingtrakten och klättrade lite i ett kyrktorn:) Men kom hem skapligt och drog ut en sväng på min hardtail. Jag har inte haft den igång egentligen sen i vintras eftersom delar av den suttit på fatbiken. Men har jag flyttat tillbaka delarna och bytt sånt som var lite slitet. Då det var alltså ett tag sedan sist. Nu har man ju varit bortskämd med en fullgung men ändå är det kul att köra lite hardtail. De har verkligen sina olika karaktärer och egenskaper. Körde en bana jag kört så många gånger att jag nog skulle kunna köra den med ögonbindel. På den banan kör ja betydligt snabbare med heldämpat, i alla fall som varvtiderna såg ut idag;) kanske inte den bästa banan för Laufgaffeln heller. Men kul är det! Det fick bli sista hårda inför helgen. Då blir det lite köttande igen!  

       

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.