Women´s ride day

22 Maj 2015

11168897_827033794017153_7456838120537891257_o

Söndagen den 31 maj utnämner vi till Women’s ride day och kör ett härligt långpass tillsammans med bara tjejer! Planen är att cykla “Ekoln runt”, en fin tur på ca 10 mil och ett perfekt distanspass inför Vätternrundan och andra långlopp!

Vi samlas kl. 10.00 utanför Formhuset i Knivsta (vid järnvägsstationen). Hit tar du dig smidigt med tåg eller bil från Uppsala. Parkera på pendlarparkeringen, det är gratis på söndagar. Ett alternativ är att cykla från Uppsala. På vägen tillbaka passerar vi södra delarna av Uppsala (via Flottsundsbron) och då är det en möjlighet att vika av och cykla hem för de som startar i Uppsala.

Vi cyklar i grupp så för att vara med ska du känna dig trygg med att cykla i klunga, vilka tecken som används etc. Planen är att hålla ett tempo på runt 25-28 km/h beroende på väder och vind så det är bra om du känner dig trygg med ungefär den hastigheten. Men vi kör absolut inte ifrån någon, alla ska med!

Självklart stannar vi och fikar på något trevligt ställe längs vägen så ta med fikapengar! Ta också med extra slang, däckavtagare och pump/kolsyrepatroner, två flaskor med vätska och extra energi samt kläder efter väder! Om vädret blir alltför ruggigt så tar vi plan B och kör en kortare fikarunda till Sigtuna.

Anmäl dig gärna att du tänker komma på eventets facebooksida som du hittar här!

Välkomna!

Cyklingen sker på eget ansvar!

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.