Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Lite så kan man kortfattat beskriva mitt liv just nu. Det är massor som händer och ni som känner mig vet att jag har ett och annat järn i elden. Det funkar att stressa runt till en viss nivå men så småningom är bägaren full och då blir det helt enkelt för mycket. Min bägare har haft en konvex yta ett tag och det är tack vare fenomenet ytspänning som den inte runnit över. Idag styrde jag om lite prylar i mitt liv och hoppas att det ska minska stressen. Motivationen har varit si och så på senaste tid, formen finns inte där men jag jobbar på att hitta tillbaka till den. Det talas inte så mycket om vad som händer innanför pannbenet. Det måste vara kul för att man ska kunna prestera och på senare tid har det inte varit kul alltid. Det kan låta helt overkligt men ibland blir det lite mycket cykel. Man lägger ju ner en och annan timme på tränande och tävlande. Plus att jag jobbar en hel del med cykel… Inget är kul när det blir för mycket av det. Men nu har jag som sagt styrt om lite prylar och har lite roliga saker på gång så jag hoppas på förbättring:) Jag har en rolig nyhet också men det återkommer jag med under morgondagen eftersom jag tänkt presentera den tillsammans med en bild jag inte hann ta idag:)

De här bilderna kommer från kvällens Upplands cup där det var lite kletigt bitvis! 

Annons

  

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.