Jobbturné

19 Maj 2015

Inte tränat en sekund idag men är ändå helt slut?! Jo jag vet varför. Efter dubbelhelgen laddad med krävande och hårda XCO-race blev det kyrkklockejobb i trakterna kring Vårgårda. For senare på kvällen upp till Kristinehamn där jag var förbi Jakob Björklund en sväng efter jobbet, tog en fin tur på en del riktigt härliga stigar. Han visade en fin dirt med några lagom stora hopp och två xc-stilsslingor. Senare kom far förbi för att vi skulle jobba idag. Var ute igårkväll och tog en runda på Kristinehamns discgolfbana, så nu är axeln helt paj! Blev väl inte överdrivet bättre av 12,5 timmar kyrktornsklättrande, men kul att jobba tillsammans! Blir en heldag jobb även imorgon sen är det dags att börja ladda inför Borlänge tour i helgen, en av säsongen roligaste tävlingar. Även om motivationen varit lite låg senaste racen ser jag fram emot denna helg! braaaaaap!

Man kan inte bara hålla på med cykel hela tiden… ibland måste man stanna upp och dricka kaffe också! haha!

Jesper_Andersson_DSC_2906 Jesper_Andersson_DSC_2909

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.