Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

30 sekunder smärta

Tid är ett kul fenomen… Tänk hur olika lång samma mängd av tid kan upplevas beroende på vad man gör. Tiden går fort när man har roligt säger man och jag tillsammans med alla andra som kört 30-sekunders intervaller kan nog vara överens om att det ibland känns som att tiden står still! Det var alltså vad som stod på dagens agenda, 6x30s smärta, ångest, illamående och huvudvärk. Efter vad jag hade hoppats var 20 sekunder in i första intervallen titta ja ner på min Garmin som med ett brett hånleende visade att det bara hade gått 10… Krigade dock igenom alla intervaller, dog i slutet på varje men uppstod  lagom till dess att det var dags för nästa. Nu ska ja trolla med tiden och försöka få till en bastu. Sen är det kompressionsplagg på! Det kom en laddning från en av mina sponsorer, CEP tidigare i veckan. Bland annat de här riktigt sköna strumporna. De sitter lagom tight på fötterna och var sköna att cykla i, kanske det enda som var skönt med dagens cykeltur! Haha

image image

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.