Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Okategoriserade

Billingeracet med resultat

image image image image imageFörsta deltävlingen ur långloppscupen, Billingeracet stod på schemat idag. Vaknade upp i Uddevalla, åt en god frulle och rullade sedan mot Skövde. Dagen bjöd på kanonväder. Riktigt härligt! Styrde upp med langningen och värmde upp. Kul att det drar igång, att träffa den kringresande cyklande familjen! Starten gick och jag låg med hyfsat bra. Låg inte och tokgasade men höll mig bland de 15 första. Upp för första backen kom jag efter lite direkt och fick slita hårt. Tappade även andraklungan, har inte fått upp farten i benen riktigt ännu men skam den som ger sig! Det släpper snart. Krigade på så gott jag kunde och hade roligt trots att placeringen inte var så kul. Banan är ju faktiskt en av de roligare i långloppscupen. Nu ska ja ladda om så gott det går! Imorgon är det race igen, Skandisloppet i Uppsala:) har lite prispallsbilder i storkameran som ev kommer senare

 

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.