Personbästa trots gäddhäng

5 Maj 2015

Kände mig lite svårstartad idag. Pillade med lite blandade saker, skrev ut lite saker i 3D-skrivaren och fixade en uppsamlare till pingisroboten… innan jag tillslut tog mig ut på hojen för att bränna av ett härligt pass. Annie, fröken RedRabbitRacing som fixar mitt träningsschema har gett mig ett kanonroligt pass där jag får vara ute och gasa i skogen! En kombination av teknikträning och dödslängtan! Körde på och lyckades förbättra mitt tidigare personbästa med ca 2,85% mot tidigare. Men då jag har siffrorna från wattmätaren framför mig kan jag se att jag hade en 6,4% högre genomsnittseffekt idag på varvet än då… Nu är inte jag fysiolog, men i mitt huvud snurrar tankar om att det borde kunna gå att få till en ännu bättre varvtid om alla tekniska partier sitter helt och hållet! Gäddhänget då? Jag har väl själv inga enorma problem med gäddhäng men på vägen hem såg jag en gädda som eventuellt blivit hängd och därmed hade uppenbara problem. De är inte små, kolla tänderna! Hur den kom till cykelbanan? Ingen aning, kanske fick skjuts med en flygfisk…Jesper_Andersson_IMG_0791 Jesper_Andersson_IMG_0776 Jesper_Andersson_GÄDDA2

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.