Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Personbästa trots gäddhäng

Kände mig lite svårstartad idag. Pillade med lite blandade saker, skrev ut lite saker i 3D-skrivaren och fixade en uppsamlare till pingisroboten… innan jag tillslut tog mig ut på hojen för att bränna av ett härligt pass. Annie, fröken RedRabbitRacing som fixar mitt träningsschema har gett mig ett kanonroligt pass där jag får vara ute och gasa i skogen! En kombination av teknikträning och dödslängtan! Körde på och lyckades förbättra mitt tidigare personbästa med ca 2,85% mot tidigare. Men då jag har siffrorna från wattmätaren framför mig kan jag se att jag hade en 6,4% högre genomsnittseffekt idag på varvet än då… Nu är inte jag fysiolog, men i mitt huvud snurrar tankar om att det borde kunna gå att få till en ännu bättre varvtid om alla tekniska partier sitter helt och hållet! Gäddhänget då? Jag har väl själv inga enorma problem med gäddhäng men på vägen hem såg jag en gädda som eventuellt blivit hängd och därmed hade uppenbara problem. De är inte små, kolla tänderna! Hur den kom till cykelbanan? Ingen aning, kanske fick skjuts med en flygfisk…Jesper_Andersson_IMG_0791 Jesper_Andersson_IMG_0776 Jesper_Andersson_GÄDDA2

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.