Onsdagen & Gårdagen

1 Maj 2015

Blev ingen Photo shoot med Jeppman i Onsdags, vädret var lite för ostadigt med kraftiga regnskurar på norrort.
Jag drog istället till Ursvik och brände av två varv på Nickspåret, spåret är fint nu men det kom ett par skurar medans jag cyklade och andra varvet blev lite slipprit på rötterna!
Men det är skoj när man få plocka fram tekniken och verkligen tänka på hur man kör och få till bra linjer, I like!

Årsbästa med 30:44 blev tiden på andra varvet när jag “gasade” lite, ändå långt i från mitt PB från juli 2014 som är 26:21 men då var det torrt och fint!

Igår var det halvdag på jobbet, fick ett samtal av förskolan att Vilgot stoppat upp en ärta i näsan som dom inte fick ut…!  Det hela slutade med ett besök på Karolinska där jag mötte upp min Mamma som suttit och väntat i över två timmar för att få ut den lilla gröna saken..
När jag dök upp så tog det bara en timme innan vi fick komma in och då hur lätt som helst så fick jag blåsa ett hårt andetag i Vilgots mun så flög ärtan ut!  (känns som dom kunde sagt det i receptionen) Men men ….  Tack Mamma för att du kunde ställa upp!

Kvällen avslutade med Valborgsfirande i Skytteholmsparken med hela familjen!