Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Vägen mot toppen

Smälter

 Godkväll allesammans, den nya året börjar med värmechock. 40 grader idag och vid 20 var det fortfarande ruskigt varmt, Riktigt skönt men lite jobbigt då jag gått och blivit lite förkyld.

Idag gjorde vi det bästa tänkbara en dag som idag. Slappade under ett träd vid vatten. Riktigt skönt.

Somnade lite också. 

Annons

Här spenderade vi dagen, vår utflykt med god picknick varade i 5 h och det var mer än tillräckligt då vi båda var ganska så matta när vi kom hem igen. En stor skillnad mot hemma är att där är man van att det är som varmast kring 12 på dagen, när klockan är 12 här så fortsätter det bara att bli varmare och vid 15 så börjar det bli som varmast, idag var det oerhört varmt. 

Skogsbränder är ett stort hot här, vi har passen redo ifall vi måste evakuera oss.

Väl hemma gjorde vi varsin Smoothie.

 

God god middag!
Godnatt.
August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.