Pannlampecykling – Norrort Lightbulb!

22 Okt 2014


Två veckor har gått sedan vi körde första omgången av Norrort Lightbulb och nu är det alltså dags igen! Ikväll är det jag som lagt banan och jag kan avslöja att den är snabbare och väldigt mycket enklare än förra banan. Det finns ett parti på banan som är lite stenigt men där finns en B-linje om man inte gillar sten. I övrigt är den väldigt snäll. Det finns fyra ställen på banan som är lite leriga, ett av dom är ett dike som jag ska bygga igen. Vi samlas vid 1830 för chiputdelning och tanken är sedan att vi provkör banan vid 1845 för att starta 1900. Det finns två klasser som vi valt att kalla Helljus och Halvljus. Man får såklart ha överdrivet många lampor i varje klass, skillnaden ligger i åktiden. Helljus kommer köra ungefär 45-50 minuter och Halvljus kör runt 30 minuter, man får välja fritt. Vi kör vid “Hällsbostugan” som ligger i slutet av prästängsvägen i sigtuna.  Kom ihåg att ta med egna chip om ni äger sådana…annars får ni ta med en 20-lapp och hyra ett på plats. Det kommer självklart finnas fika efteråt som man kommer kunna stödköpa för en fånig och fjuttig peng.