Nytt personbästa :)

14 Okt 2014

Vad är det nu för personbästa som slagits? Kan det vara latteart? Även om morgonens kaffe blev bra skulle jag inte kalla det ett personbästa. Kan det vara löpningen upp till simhallen? Där har jag lite dålig koll på tidigare tider men jag tror inte det är omöjligt! Men dagens nya personbästa satte jag i dagens “1000 meter drunkningsolycka”. Började att värma med bröstsim och gick sedan över till frisim. Var riktigt sugen på att simma idag, jag har kikat på youtube och snackat med folk som kan simma och hade några tips jag ville prova. Kul att bryta av cyklingen med lite annat! Jag brukar sällan publicera wattsiffror, snitthastigheter osv… Men eftersom ja bara simmar för skojs skull så får ni veta;) Idag stannade klockan på 19:05. En kondom på huvudet och en mankini så bör sub 19:00 vara görbart:)