Stillasittande, men nu är jag framme!

7 Sep 2014

Jag var lite orolig att jag skulle bryta ihop helt och hållet under den långa flygresan. Att sitta i stort sett still 10 timmar i sträck är inte min starkaste sida… Men det gick bra, tiden flöt på bra och nu är jag på plats på hotellet. Har inte hunnit mycket mer än att få en välkomstdrink och sedan visad till rummet. Jo! Jag har satt ihop älsklingen också så nu är jag redo att komma ut och rulla men det får bli lite senare, först ska jag på en visning av anläggningen. Jag har kikat lite med teleobjektivet och bland annat fått syn på lovande kaffeutrustning i baren samt en del spännande pippifåglar. På resan från flygplatsen till hotellet hann jag också se bananträd, gummiträd och en massa överpackade bilar – Det här ska bli en minst sagt spännande resa! Första gången på Thailändsk mark!

Ännu ett land där man sitter på fel sida och kör…

Vackert! Jag ska be om en madrass så jag kan bädda på golvet. måste ju tagit en timme att få till texten så där snyggt!