I helgen håller vi TUMMARNA!

5 Sep 2014

I helgen är det dags för en av Formel 1 säsongens mäktigaste race – Monza! Jag och bror bilade ju ner 2012 hela vägen…genom Tyskland, över alperna och ner i varma Italien och Milano för att kika på Formel 1. Otroligt mäktigt att vara på plats och få se alla tifosi när Ferrari tog hem den tävlingen! Vilken stämning! I år kommer jag inte dit, jag var ju och kikade på F1 nere i Ungern, det får räcka. Där var jag in och promenerade lite i depån och hade den turen att få träffa Mackan som dessutom signerade min Caterhamkeps. Självklart hade jag kameran i högsta hugg och fick en rätt skön bild. Bilden är alltså tagen när han signerar min keps 🙂 (STARSTRUCK). Gjorde en stor förstoring som nu pryder en av väggarna här hemma! Helgens andra träning börjar om ca 50 minuter och man kan se den via denna länk.