Färdigspottat

4 Sep 2014

Och så kom dagen då jag tillslut blev klar med mitt platespottande. För den som inte vet vad det är kommer här en kort förklaring. Platespotting går ut på att man ska se svenska regnummer i rätt följd. Man börjar alltså med 001. När man sett den…då får man “se” 002. Och så håller man på så till man ledsnar eller blir klar…Jag blev klar och den enormt stora dagen ägde faktiskt rum redan i lördags då jag nere i Varberg blev klar! Jag hade önskat att det skulle vara något större. Vad vet jag, jag hade förväntat mig något storslaget, lite som att komma till himlen. Men där stod den bara, en sketen jävla SAAB 93. Hade inte sista numret kunnat få vara en Ferrari iaf?! Det här är ett projekt jag påbörjade på hösten i 8:an. Nu 12 (?) år senare är jag alltså klar. Vad ska hända med mig nu? Fortsätter livet härifrån? En del börjar leta nummer igen för att ta sig baklänges ner till 001 igen men det tänker inte jag göra, jag tänker leta efter andra saker från och med nu, även om jag har en viss abstinens och faktiskt sett 998, 997 och 996 redan! Jag tänker fortsätta spana in schyssta Julgranar, spännande pippifåglar och vem vet, kanske att man börjar spana efter en Hon-människa också…det tyckte i alla fall Far min vore en bra idé! haha!

Man börjar alltså här….
Och är klar här!

Att bilder på regplåtar inte räknas behöver jag väl kanske inte skriva egentligen 😉