Bloggtorka

10 Apr 2014

Har haft en delvis helt omotiverad bloggtorka nu ett par veckor på grund av diverse mer eller mindre giltiga anledningar. Tenta, jobb och en knäskada har tagit mycket tid och kraft, men nu är jag på gång igen!

Det största som händer framöver är att världens största MTBO-läger går på Bornholm i helgen och självklart ska jag dit! Dessutom blir det två världsrankingtävlingar i helgen och jag är riktigt sugen på att se hur jag ligger till jämfört med bland annat de tjeckiska, danska, ryska, österrikiska och svenska landslagsåkarna som kör.

Kombinationen tjugoårsdag och besök på Öster Cykel har gett ett ordentligt tillskott i prylarsenalen, i både stort och smått. Därför tänkte jag köra igång en serie om vad jag använder för grejer och varför. Tanken är inte att göra reklam för ett enskilt märke eller produkt utan jag vill bara visa hur och vad jag tänker på när jag köper cykelgrejer. Jag brukar själv kolla vad andra skrivit om en produkt innan jag köper den, så kanske kan serien vara till hjälp för någon. Vi får se vart det leder.

Man har ju hört att det är roligare att läsa om det finns bilder, så slänger in ett par jag tagit de senaste veckorna:

IMG_20140326_181120[1]

Schysst solnedgång i Kristianstad

IMG_20140404_222732[1]

Mina födelsedagspresenter var (som sig bör) till stor del kafferelaterade. Den här muggen riskerar ohälsosamt mycket uppmärksamhet.

IMG_20140406_230651[1]

Markaryds kanske bästa stig, Hannabadåsen, fick sig en omgång i söndags.

IMG_20140407_125642[1]

Knät ville inte samarbeta på måndagens löptur så jag passade på att fota lite istället.

DSC_0125[1]

Kvarnen i hembygdsparken i Degeberga.

DSC_0101[1]

En selfie som inte ville vända på sig.

DSC_0100[1]

Det har varit läskigt bra väder i K-stad.

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.