Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Ett sent distanspass

Imorse när ja satt och käkade frulle såg vädret inte överdrivet kul ut, regn och en viss blåst. Ja väntade lite i kombination med att ja fastnade i en bok. Men tillslut kom ja ut! Det blev en tur via Kairo, bort mot järvafältet och sen mot Sollentuna. Där tog ja vägen som kommer fram vid väsjöbacken och körde vidare mot Skålhamraleden. Tänkte innan om ja skulle lägga av dubbdäcken men ja orkade inte och lät de sitta. Sen när ja kom ut var det en del grusvägar som var rena isgatorna så de gjorde inte mycket att de satt där. Men snart åker de av. Nu har ja ätit lunch för en hel familj och ska ut och tvätta av cykeln:) 

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.