Varm morgon+ nya investeringar

7 Okt 2013

Det var skönt i morse +10 grader och riktigt varmt för årstiden, påstås även kunna bli 17 grader under dagen.

Har suttit med fingret på KÖP-knappen en stund och då gäller det en ny Trainer med wattmätning..
Min gamla Elitetrainer har hängt med över 10-år och det kanske är dax att göra en lite uppgraderingen så intervallerna i vinter blir lite mer motiverande att genomföra!

                   

                       Den HÄR har jag funderat på, någon som har någon feedback att ge mig?

4 kommentarer

Thomas E 7 Okt 2013

Köp min! Den har gått en vintersäsong med intervaller och är nästan som ny (har även ett 26" trainerhjul). Jag är väl ingen expert på watträning men jag tycker den funkar bra. Jag har fått ok från sambon att uppgradera till Monark som vi båda kan träna på 🙂

Mikael Kippilä 7 Okt 2013

Vad ska du ha för den då?
Mejla mig på mikael.kippila at gmail.com

Niklas Källström 7 Okt 2013

Ett kort svar blir, köp Monark! 🙂

Jag körde själv på en Tacx Flow under en vinter innan jag gav upp och köpte mig en Monark. Bytte för att…jag var trött på att behöva kalibrera innan varje pass, oprecis(samma effektläge två pass i rad ger olika watt) i att visa rätt effekt, ojämn gång(du förstår efter ett pass på en Monark), vid tung belastning eller igångdrag slirar däcket mot valsen, osv…

Jag brukar ranka köpet av Monarken bland det bästa jag gjort.

Mikael Kippilä 7 Okt 2013

Där ser man, tack för feedbacken 🙂
Ja, i den bästa av världar borde jag väl köpa en Monark..
tyvärr så är det plånboken som styr i detta fall, får ju lägga till en 10 000:-
för att få Monark. Får helt enkelt suga lite på den karamellen och kanske fiska efter en begagnad..

/ Micke

Kommentarsfuntionen är avstängd.