Så gick Bockstensturen

31 Aug 2013

Det gick hyfsat bra idag. Låg med täten fram till och uppför första backen, var även med till andra sega backen men där var ja tyvärr tvungen att släppa. Körde på och jagade så gott ja kunde. Kom ikapp några och blev inte ikappkörd av nån. Bara några kilometer efter första langningen tappade ja en flaska och fick köra tomt. Sen la bakbromsen av helt utan förvarning så ja fick köra drygt halva racet enbart med frambromsen, fick bromsa lite tidigare än annars och tappade inte mycket på det. Kom i mål på en niondeplats vilket ja ändå är nöjd över. Nu väntar en lång bilresa hem…. Fick syn på ett par små rackare efter ja hade duschat! Dom satt och hejade på! Kolla in bloggen under morgondagen, då kommer det lite fler bilder. Systemkamerabilder och telefonuppkoppling är ingen dröm direkt.