Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Upplands cup hos Knivsta CK

Nu på eftermiddagen/kvällen var det Knivsta CK’s tur att arrangera en deltävling ur Upplands Cup. Jag bytte om till mountainbike och cyklade iväg mot Knivsta, Var där i god tid och stack ut och provkörde banan ett varv. Banan gick till viss del på samma stigar som tidigare men det var också mycket nytt. En ganska stökig bana som var lite småtrixig att få ett bra flyt på, men rolig!

Dagen till ära provade jag något som i alla fall för min del var nytt. Landsvägsskor och landsvägspedaler.I starten var det lite krångligt att komma i och jag kom in på första stigen som andre man. Låg bakom ett tag då det var hyfsat trångt men sen blev jag förbisläppt. Vet inte om han blev så stressad eller vad det berodde på men förbi kom jag och kunde köra på. Banan upplevdes inte som särskilt jobbig men den gav bra träning för tekniken, särskilt som det kom några ordentliga regnskurar under resans gång. Kom i mål på första plats, tror jag i alla fall…konstigt nog fick jag ingen jättecheck och det fanns heller ingen prispall med lättklädda damer. Men jag är glad ändå, haha! Sen cyklade jag hem och nu har jag ätit en stor portion mat, snart dags att rulla till sängs. I övermorgon är det Bockstensturen, då jävlar ska det köras!

Fick tag i ett par färgglada buntband till nummerlappen, ännu ett steg i den blåröda färgmatchningen

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.