Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Ikväll blir det tempo

Den här dagen har bjudit på ett alldeles otroligt finväder. Har dock inte tränat något på förmiddagen utan tänkte spara lite på krutet till ikväll. Då är det smackserien som gäller. Det ärende så många deltävlingar kvar nu. Ja har kört långt ifrån alla, har kört några tempon och kanske 2 gånger på linjehojen. Har försökt att styra om krutet mer till mountainbikecyklandet. Men ikväll tänkte ja ändå köra.  Hjälmen är framme, tempodressen, skoöverdrag och så tempocykeln såklart! Första start går 1830 och ja tänkte försöka vara där hyfsat tidigt. Så ja hinner cykla hem innan det blir mörkt. Funderade först på om ja skulle dyka upp som fotograf….men idag vill ja trampa:)

Annons
Kul med vidvinkel, hjälmen ser nästan ut att va lika stor som framhjulet! Haha

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.