Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Underhållande dödshjälp…

Det var en hyfsat motsägelsefull rubrik, men riktigt så otäckt som det låter är det inte! Efter att jag och far hade varit i huvudstaden och servat några kyrkklockor drog ja ut en sväng på dödshjälpsmanickerna, dvs rullskidorna. Ett transportmedel utan bromsar måste ju nästan kunna klassas som ett verktyg till en dödshjälpsindustri? Haha! Kul att variera träningen lite. Ja åker så sällan så min teknik är väl inte den vackraste men kul är det…och trött blir ja. Nu har ja precis ätit en god middag. Spenat, vitlök, blåmögelost, räkor och pasta! Tisdagslyx;)

Annons
Ett fint fönster inne vid Engelbrektskyrkan?
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.