Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Km med mtb Täby

Nu på kvällen har ja varit i Åkersberga och tävlat lite med mtb Täby. Är medlem även i den klubben just för att kunna vara med och få den suveräna träningen räjsande ger. Banan vi körde går nästan uteslutande på stig i tallskog. En hel del stenar att köra punka på och två korta grusvägspartier…det är banan i stort. Var ute och provkörde inte mindre än 4 varv innan start. Det fanns två träd som låg över stigen, det första var man tvungen att hoppa över men det andra som var betydligt högre fanns det en väg runt. Ja tänkte att här kommer Ville, en av förhandsfavoriterna för kvällen att hoppa så det måste ja också göra. Det funka bra. Starten gick men när vi kom till trädet körde Ville runt och ja fick direkt några värdefulla. Han låg lite först sen låg ja först…osv. Johan Carlström låg hela tiden och bevakade tills stackaren gick omkull på sista varvet. Ja gjorde mitt bunnyjumpande och kunde köra i mål som segrare. Bra träning, kul och jämnt race!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.