Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Småpill inför SM

Nu till helgen, på söndag klockan 11:06 (enligt PM) för att vara exakt går starten för årets SM i långlopp, eller marathon som det även kallas. Det går nere i Hässleholm…halvvägs ner till ekvatorn! Men det är helt klart värt allt åkande. Snapphaneturen, som tävlingen heter är så tokigt kul! Lite som ett cross country men långt som ett långlopp. Tror min blodpuddings- och leverpastejdiet för att få mer järn börjar fungera och jag hoppas att benen ska funka bättre än vad de gjort de senaste tävlingarna. Värdelöst det där penicilinet, Kåvepenin. Jag har svårt att tro att det snabbade på läkeprocessen särskilt mycket, men man blev ordentligt sänkt efteråt. Jag har, tillsammans med hustomtarna fixat lite med cykeln. Det var riktigt skönt att köra med styrlinda så jag kör vidare på det. Men nu har jag följt färgmatchningen lite bättre! Rött och blått, som cykelhuset loggan, cykeln, glasögonen, kläderna…ja ni förstår.

Var förbi MS-sport och hämtade lite reservdelar till skorna. Nya klossar och nya spännen. Nu är de som nya igen! Självklart var hustomtarna på plats och hjälpte till…

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.