Kul med nya fotoprylar

21 Aug 2013

Som de flesta förstått så har jag en hel del olika intressen. Prylbög hela vägen ut i fingertopparna… Förutom cyklingen som är det som ligger mig närmast om hjärtat så finns det mycket annat jag gillar, radiostyrda leksaker så som flygplan, helikoptrar, bilar…allt! Jag har alltid tyckt det varit kul med fotografering men har ändå hållt det på en enkel nivå. Jag skulle inte påstå att jag gått till någon typ av avancerad nivå men jag har helt klart utvecklat mitt fotograferande en del. Fotografering är en rätt tacksam sport när man är prylbög. Köpte en rätt saftig blixt till mig själv i present och har nu hunnit elda lite med den. Den i kombination med utrustning för att kunna ställa ifrån sig blixten och ta från andra vinklar är grymt kul! Snacka om att blixtfotografering är underskattat! Här bjuder jag på två bilder jag tagit med hjälp av blixt. Den första bilden är på lavendel och den andra på en hemodlad physalis. Ser fram emot när mitt vidvinkel trillar ned i brevlådan! Nu ska jag ut och cykla en lugn sväng i det fina vädret!