Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Cykelvasan 2013

Nu har ja kommit i mål och sitter i husbilen och tar det lite piano. Dagen började bra,ställde in cykeln i fållan tidigt och så hade jag med mig 26-tummaren för att kunna värma upp. Värmde upp genom att köra några gånger i startbacken. När starten gick så låg ja med hyfsat. Fick bunnyjumpa över en flaska som for iväg när en kille gick omkull och drog med sig nån till. Lite tur…sen blev det en vurpa till någon mil senare och då hade ja också lite flyt och kom förbi, fick en liten lucka men lyckades ta in den. Sen kom mina vissna ben tillbaka…förstår inte vad som hänt, har inte alls det trycket ja hade innan SM. Sen dess har det gått tungt mest hela tiden:( Fick dra mycket i den gruppen ja låg med och ja blev rätt jävla less på en riktig wheelsucker..behöver inte hänga ut honom…men en riktig fjant! Hade dessutom problem med bakväxeln och kunde aldrig gå ner på minsta drevet i bak, således ingen tyngsta växel…nu ska ja inte bara gnälla. Langningen funka bra och vädret blev ju också bra! Mor, far och några goda vänner skötte langningen exemplariskt och far hann till och med att plåta när ja kom. Nu ska vi åka till några goda vänner i Fagersta och med lite tur kanske man kan ta en snygg bild. Placeringen blev 63:a på tiden 2:52:53, rätt missnöjd med det, det är lite motvind just nu…Förra året körde ja på 2:53:28 och det gav en 47:e plats, så något snabbare tid men ben som svarar dåligt.

Här har ni tiderna på mitt race

Annons

Missnöjd…

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.