Gör cykeln personlig!

16 Aug 2013

Jag har varit lite sugen på att beställa namndekaler till cykeln men varit lite osäker på vart man ska göra det. Men för några veckor sedan hittade jag en väldigt smidig hemsida, www.Pegatin.com från vilka man kan beställa namndekaler med nationsflagga.Svenska flaggan är ju vacker tillsammans med namnet ser det riktigt läckert ut. Så här enkelt är det att beställa
1. Klicka här, så att du kommer till deras hemsida
2. Fyll i ditt namn och välj nationsflagga


 Välj vilket set du vill ha, med basic får man 10 dekaler med svart text, för ljus underlag, väljer man pro så får man båda sorterna, och väljer man plus har man jobbat för mycket övertid och har således för mycket pengar att göra av med 😉 haha!


 När man valt så checkar man ut med paypal…fan vad smidigt! Sen kommer dekalerna efter 1-2 veckor!


Och så här fint blir det när det är klart!
Självklart så ska ni som orkar läsa min blogg gynnas. Så anger ni “jeppman” med små bokstäver (bara jeppman, utan “”) när ni köper ett pro-paket så får ni 10% rabatt!!