Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Bra race

Racet för min del var kanske inte så bra. Fick stressa en hel del innan racet för att få banan klar. Var ute typ 4 timmar på förmiddagen och sen skulle det pilas också. Fick lite hjälp av familjen Wulff men i övrigt var hjälpinsatsen från övriga klubbmedlemmar pinsamt dålig… Kom iväg i starten och gjorde ett snabbt förstavarv sen gick kraften ur mig. Förstår inte vad som hänt på senaste tiden, har ingen riktig kraft:s Gunnar körde om….och Carlström körde om men sen kom det inga fler. Banan var rätt tuff med den nya backen. Fick till det bra med två ställen med chicken lines. En bana som inte gav särskilt mycket återhämtning. Efter racet fick ja i alla fall lite hjälp av Svartström att ta in pilarna, tack till Svartström och familjen Wulff för hjälpen. Nu ska ja ladda om inför cykelvasan i övermorgon! Kul att ni kom, ni som kom. Och kul att ni gillade fikabrödet, det glädjer bagare Jeppman!!:D

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.