Lååång seeg dag….

7 Aug 2013

Blev dryga 7 timmar i bilen och 12 timmars arbetsdag när jag rullade in hemma på parkeringen vid 19-tiden!
I bland är det svart att få till det med jobb, träning och familj nu när vi är tre och den lilla gossen tar mycket av tiden.
Det är roligt och det är en del av livet jag inte skulle vilja vara utan… Malin har fullt upp hemma på dagarna när jag jobbar och vi försöker turas om att komma ut på någon form av träning på kvällen. Hon är helt otroligt snäll som ställer upp för mig i alla lägen!
Nu är jag ju ledig hela nästa vecka och vi har hyrt en stuga vid Lindvallen som vi kommer att åka till redan på tisdagen, då ska vi båda få lite “semester” på annan ort.
Sen är det ju Cykelvasan på lördagen.  Vi får se om jag hinner ut på lite backintervaller i morgon kväll!