Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Det är inte dig det är fel på…

Det är mig, ja har funderat men ja tror det blir bäst så här…för oss båda! Det finns andra där ute som kommer göra dig lyckligare! Nån som känner igen sig? Det finns en del klassiska sätt att avsluta ett förhållande på. Jag har insett att ja inte riktigt har tid att ge alla den uppmärksamhet de behöver…Därför var det en från Uppsala som idag kom och tog med sig min Lynx. Samtidigt skönt, nu är det en cykel mindre att flytta och snubbla på! Dagens träning blev lite mtb, har kört väldigt många pass med ett klart mål och fokus på senaste tiden så dig fick det faktiskt bli några varv på lite olika banor mest för att ha kul, blev ändå hårt bitvis, klockan balla ur ordentligt?! Blev nå generalknas, men nu tror ja den funkar igen!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.