Ibland går det tungt…

6 Aug 2013

Ett tillfälle när det går tungt är när man cyklar uppför skidbackar…av någon konstig anledning?! Det blev Cannondalen till Väsjöbacken på förmiddagen. Hade lite motvind dit och det var tokigt varmt, in en sväng på Cykelhuset och fyllde vatten. Väl vid backen tog jag fram mitt högst moderna räkneverk och började köra…upp…och ned…och upp…ja ni förstår.

Kändes lite tyngre än vanligt. Tror det kan bero på att ja körde med långloppsklingan i fram. Senast ja var där körde ja på 32:an vill ja minnas men idag körde ja på 36:an. Kadensen var skapligt låg på slutet. Cyklade sedan hem, skönt med vinden i ryggen efter ett hårt pass.

När ja kom hem höll hustomtarna på och laga mat?! Man ska inte lekande maten…undra vem som uppfostrat dom där!

Gott med spaghetti och köttfärssås, dem är några riktiga hejare i köket dom där små rackarna!