Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Långt distanspass

Idag löd schemat distanspass och visst blev det distans! En hel del faktiskt! Åkte hemifrån vid 0800 för att möta Emil Rosenberg vid Lunda livs vid 9, var ute i god tid och tog en liten omväg dit för att slippa vänta. Sedan började vi vår långa resa norrut, förbi Almunge, förbi Alunda, genom gimo och vidare mot Östhammar, där svängde vi och kom tillslut till öregrund. Tog färjan en snabbis till Gräsö och sen tillbaka. Avnjöt en lassagne i solen innan vi rullade hemåt. Tog en liten omväg via Uppsala på vägen hem och snart började det kännas att benen hade hållit på ett tag. Sista biten från Märsta och hem kändes tung och ja började bli hyfsat tom på energi. Svängde förbi mor och far som bjöd på första hjälpen, en stor och god portion middag. Nu har ja handlat lite frukt och ska fixa ihop en fruktsallad som ja ska äta till en bra film. Fick ihop lite drygt 28 mil och nästan 9 timmar…till vilken nytta;) grymt trevligt hade vi iaf och antalet lösta världsproblem skulle nog kunna placera oss på nobelmiddan;)

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.