Nästan professionell!

11 Jun 2013

Idag skulle man nästan kunna säga att ja är en professionell cyklist. För idag fick ja indirekt betalt för att cykla. Har varit ute och provcyklat en Bros magic 27,5″ helstel mountainbike för en recension till Cycling Plus, mer om det kommer i en cykeltidning nära dig;) Förutom skogen blev det även en hel del cykling på asfalt på dagens pass. Trampade till Märsta och mötte upp Ricke och Källis som skulle åka och fika i Uppsala. Hängde på med mountainbiken, blev ett bra distanspass där tempot steg några gånger, hängde med skapligt även om de hade kunnat ställa av mig när som helst med sina fina lamdsvägscyklar. Tack för att man fick åka med;) Nu har ja ätit så att magen är mer eller mindre sfärisk, tänkte ta min mage och rulla på den till kontoret och skriva lite på cykelrecensionen:) Hoppas kunna få till en sväng även ikväll och imorgon.