Här kommer nyheten

5 Jun 2013

Ja ska börja i rätt ända. För några veckor sedan var jag förbi en av mina sponsorer, Cykelhuset i Upplands Väsby. Snackade lite allmänt och kom där ifrån med en Specialized epic, testbike.. Alltså en cykel ja fick ta hem och prova. Det här var ingen extrem cykel utan en hyfsat enkel heldämpad 29:a. Det blev min andra tur på en 29:a, första räknas inte riktigt för det var nån instegscykel för 3 år sedan som vägde bly och lite till. Men ut i skogen på Epic’en och blev förvånad över hur stor skillnad det faktiskt är. Körde en av mina testbanor först med 26:an och satte personbästa på ett varv, 6:59. Hem och bytte cykel och körde ett snabbt varv med 29:an….nytt personbästa igen! 6:54! Ingen extrem skillnad men med tanke på att det var en cykel ja hade cyklat en timme på, ovan vid däcken, 4kg tyngre och dessutom med ett snabbt varv på 26:an i benen så blev ja riktigt imponerad. Kikade med BH som ja varit sponsrad av men dom hade ingen high-end-29:a. Så ja var in på Cykelhuset och snackade….resultatet? Nu har ja bytt cykelmärke! Ja kommer fortfarande ha ett samarbete med MsSport då ja är väldigt nöjd med exustarsortimentet, vill även säga att ja är grymt nöjd med BH och det är synd att dom ännu inte har nån värsting 29:a. Istället kommer ja cykla på Cannondale! Fick cykeln igår, jösses vilken skillnad det är mellan 26 och 29… Trodde inte det skulle vara sååå stor skillnad. Slängde på en xx1 grupp och fixade med ett par reservhjul. Bodyn till original, Reynoldshjulen har inte hunnit komma men American Classic hjulen känns fina dom med! Så så är det. Nu blir det enbent cykel i cykelhusets färger! Tack till Cykelhuset och till Cannondale som även dom går in och hjälper till! Hä blir bra det här!