Misär pendling + ANNAT

3 Jan 2013

Cyklade ju till jobbet idag, på morgonen var det nån minusgrad och kanon fint och bart på cykelvägarna.
Lagom till eftermiddagen så kom först snön och sen blev det regn och blött av det hela…
Lite blöt blev jag, men va fan det härdar ju bara! Blev omkörd av en lång kille på en CX vid Sollentuna men märke på cykeln såg jag inte i mörkret, hornen växte i alla fall och jag tänkte inte bli kränkt för första gången.
La mig på lagom avstånd för att slippa sprutet och mös på då han försökte åka ifrån mig.. Beslutade mig för att släppa en liten lucka innan vi kom fram till uppförsbacken som slutar vid Ulriksdals golfklubb där jag gillar att trycka på uppför.. Sagt och gjort passerades han som ett möte i mitten på backen och jag kunde hålla ifrån tills vi skiljdes åt nere vid Shurgard Solna..
Härligt med ett par timmars träning på kontot, sen har vi hunnit med att storhandla oxå!

Det är med en tår i ögat läser att OS femman i MTB Burry Stander avled idag efter ha blivit på körd av en Taxi när han var ute och tränade.. Mer om den tragiska incidenten kan ni läsa Här
Skänker en tanke till hans nära och kära som har det tufft just nu..

Ni som är ute och cyklar i trafiken var försiktiga och kör säkert!

Kompislapp fixad..