Två dagar med skidåkning!

7 Jan 2011

Nu har det blivit två dagar med skidåkning. Igår trotsade jag snöovädret och gav mig ut till Lida, kanske ska tillägga att snön började falla när jag kom till parkeringen.. Körde 2v på 7,6km slingan och första varvet gick bra men när jag sedan stack ut på andra så hade det nog kommit 10cm nysnö undertiden så det blev svårt med omkörningar och frusna skidor… Tog mig ändå runt, fick stanna en gång och dra av lite is under ena skidan!

Tid: 1tim 15min
Distans: 15,3 km

Idag träffades vi upp vid Lida igen och hoppades på bra före och det va det väl om man hade haft klister…
Tyvärr så hade vi inte det och med en temperatur runt nollan och isiga spår efter nattens kyla blev det att staka sig runt spåret med totalt noll i fäste, bra glid dock 🙂 !  Körde ett varv på 7,6km + ett på 4,5km..

Tid: 56 min
Distans: 12,15km