Sug efter mountain bike

30 Jul 2015

 

Vi har bara bott här i Mill Valley i 7 månader och upptäcker hela tiden nya träningsmöjligheter och träningsbanor. Mill Valley ligger bara 10km norr om San Francisco men ändå är naturen helt underbar och det finns hur mycket träningsställen som helst.

SFview

 

 

På toppen av Mount Tamalpais, kolla noga och man se San Francisco!”

 

 

 

 

 

 

Härrom helgen var vi barnlediga hela helgen vilket är väldigt ovanligt så då passa vi på att kolla in mer träningsställen! Jag cyklar i princip bara landsväg men nu börjar jag känna att jag vill kör mer MTB. Med tanke på att vi bor vid ett ”MTB paradis” plus att jag känner att det kan vara skoj att variera sig lite! Så nu är jag på jakt efter en mountain bike! Får nog bli en till Specialized! :)

photo-6

Denna kanske vore nått…. En Specialized S-Works ERA 29, den kostar ”bara” 11,000 dollar vilket motsvarar ca 95 000 kr…. Jag får nog kolla med maken om han tycker det är ok… 😉 Annars får det bli en lite billigare variant!

SFview2

 

 

 

”Svårt att tro att detta underbara ställer ligger bara 1 mil från San Francisco”

 

 

 

 

Jag ser verkligen fram emot att ge mig ut på stigarna här och upptäcka vårt nya område mer. Fantastiska träningsmöjligheter så nära så nu finns det inga mer ursäkter! Kör hårt!

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.