Gott Nytt År!

2 Jan 2016

Nu har det gått några veckor men nu är jag ”back on track”. Det har varit några intensiva veckor mycket jobb men framförallt kom vår lilla Elin till världen i början av november. Så naturligtvis har dagarna fyllts av matning, blöjbyten och underbart gos! Hon är ju såklart världens finaste tycker vi!

Nu har det gått 8 veckor sen födseln och jag är snart redo att ge mig upp på cykeln igen! Kan knappt vänta! Längtar efter att få svettas och bli ordentligt trött. Nu menar jag trött i musklerna för trött är jag ändå från sömnlösa nätter :) Jag känner mig otroligt glad över att jag kunde var så aktiv under hela graviditeten. Det gjorde att förlossningen och återhämtningen har gått väldigt bra.

Nog om detta. Nu är det nytt år och det var längesen jag var så exalterad inför ett nytt år. Framförallt så är vi friska och glada men så har vi många roliga jobb och projekt som väntar detta år. Jag har alltid fullt upp i januari och februari på jobbet. Gymmet är fullt med träningsglada människor och alla nyårslöften som ska uppfyllas; gå ner i vikt, träna mer, få snyggare rumpa/mage/armar, you name it!  Själv ser jag fram emot att komma i form igen och ge mig ut på cykeln. Jag vill även köra mer MTB och utforska alla stigar och nya områden.

1

Jag önskar alla ett gott nytt hälsosamt år!
Tilda

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.