Filminspelning på vandringsleden

1 Okt 2017

Har haft en riktig man-cold senaste vecka och fått vila helt från träningen. Med feber och förkylning så blir jag ganska ynklig. Nu börjar jag dock piggna till och har kunnat träna lite försiktigt i helgen. Planen är ju att göra CX premiär på fredag Motala och jag hoppas kunna köra något lite hårdare pass i veckan så jag undviker den värsta chocken på Dunteberget på fredag kväll.

I helgen har vi haft lagträff med Outnorth Adventure Team, tränat, badat bastu, ätit, snackat om året som gått, planer för nästa år, nördat på cykeldelar, kajaker och berättat rövarhistorier från årets tävlingar. Grymt kul att träffas och jag ser verkligen fram emot kommande säsong. Träningen i lördags blev för min del en kombination av 4 timmars vandringsledscykling och filmande för att få ihop material till en videoblogg om Bikepacking till Outnorthbloggen. Det var en alldeles underbar sista september, solsken, varmt i luften och fantastiska höstfärger i skogen. Jag körde Anebyleden och Höglandsleden, käkade frystorkat, bryggde kaffe, sov middag med sjöutsikt och njöt i fulla drag. Filmen kan ni förhoppningsvis se nu i veckan beroende på hur snabbt den publiceras.

IMG_1290 IMG_1299 IMG_1301 IMG_1302 IMG_1307 IMG_1311 IMG_1312 IMG_1313 IMG_1317 IMG_1319

Min pancave har fått sig en uppgradering med ny trainer och det blev en Tacx Neo från Ctrax. Jag körde ett första litet test av Zwift nu ikväll och efter 30 minuters trevande är jag övertygad om att det kommer bli hur bra som helst. Jag får återkomma om både Trainern och Zwift när jag kört lite mer.

IMG_1288

Ciao

1 kommentar

Per Larsson 2 Okt 2017

En episk cykeltur som LLS skiver förstår jag. Fina bilder i härlig natur.

Svara

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.